Producten    

Producten

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††


Bij ons kunt u genieten van het exclusieve gamma van Leonidas producten, de heerlijke pralines die kenners en liefhebbers van chocolade en zoetigheden doen watertanden. De beroemde Belgische pralines werden gecreŽerd met respect voor de beste tradities: 100% zuivere cacaoboter (zowel de deklaag als de vulling, ondanks het feit dat het gebruik van andere vetstoffen in BelgiŽ toegelaten is), 100% smaak, 100% kwaliteit en uiteraard 100% versheid.

Leonidas verwierf wereldfaam omwille van bepaalde specialiteiten zoals bv. de alom bekende Manon: in 1935 bedacht,†de fameuze witte praline met hazelnootpralinť en koffie. Deze praline werd vaak gekopieerd maar nooit geŽvenaard, gezien enkel Leonidas met de traditie vertrouwd is.

Wij nodigen u uit om u te laten verleiden door onze pralines op basis van huisbereide crŤmes of boter, onze ganachepralines, likeurpralines,e.a. Verder zijn er de vruchtenpasta's, de zeevruchten, marsepein, natuurtruffels, koffiepralines, studentenhaver, orangettes, pareltruffels, ...en uiteraard de pralines 'Zonder Toegevoegde Suiker' voor diabetici! Kortom een ontdekkingstocht in een wereld van genot!

Naast het gamma pralines bieden wij u een ruim assortiment streekgebonden producten, snoepgoed, biscuits, Belgische bieren, e.a.