Onze winkel    

Onze winkel

†††††††††††††††††

†††††† † † ††††

Beste bezoeker,

Alvast bedankt†om onze website een bezoekje te brengen!

Wij zijn Hans en Stephanie De Groote en we hopen u een kijk te†geven op onze Belgische Chocoladewinkel 'Leonidas', gesitueerd op de Grote Markt in Ieper. De winkel is dagelijks open , van 9u tot 20u30.

Sinds jaren verwelkomen we mensen van alle uithoeken van de wereld.†We zijn de derde generatie die zorgt voor een opvolging in de wereld van†chocoladeprodukten en zoetigheden. Na grootvader Andrť De Groote en vader Herman†is nu ook Hans de fiere uitbater van de chocoladewinkel Leonidas, in hartje centrum van Ieper. Zelfs zoontjes Thiebe en Matteo staan al te popelen om in de zaak mee te helpen!

Bij ons kunt u genieten van de befaamde 'LEONIDAS' Belgische pralines, die bekend staan als een van de beste kwaliteitspralines in BelgiŽ, gezien de bereiding met 100% pure cacaoboter.

In onze geklimatiseerde atelier worden alle dozen met de grootste zorg gevuld en gestockeerd. De atelier is voorzien van alle HCCP-normen op vlak van hygiŽne, netheid en organisatie.††In teamverband zorgen wij voor een optimale opvolging van de bestellingen, stockeringen,†e.d. om zo tegemoet te komen†aan de persoonlijke wensen van onze klant.†De appreciatie van de klant is tenslotte onze prioriteit.

Wij hopen dat u plezier beleeft aan onze website en we hopen u te mogen verwelkomen in onze winkel tijdens uw bezoek aan Ieper stad!

Vriendelijke groeten,

Hans en Stephanie

†† ††


ATELIER ATELIER